Traineeship

Ontwikkel je talent als Trainee bij Facilicom Group

Ben jij (bijna) klaar met jouw HBO- of WO-opleiding en wil jij een vliegende start maken met je carrière? Ben jij ambitieus, energiek en vind jij persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Meld je dan nu aan voor het Traineeship bij Facilicom! Het Traineeship van Facilicom is in 2017 verkozen tot Best Practice Winner Benelux en voor 2018 draagt het Traineeship van Facilicom het internationale keurmerk ‘Traineeship 2018’.

Facilicom Group

De missie van Facilicom Group is werken aan een leefomgeving waar mensen blij van worden. Dit geldt uiteraard ook voor jou! Hoe dan? Facilicom beveiligt jouw bank, zorgt ervoor dat je oma thuis kan blijven wonen, ruimt jouw popcorn op in de bioscoop en zorgt voor een lekker biertje tijdens de vrijdagmiddagborrel. Facilicom is de marktleider in de facilitaire dienstverlening en is een familiebedrijf met meer dan 31.000 medewerkers.

Facilicom Group houdt zich bezig met zorg, beveiliging, food & catering, schoonmaak en de bouw. Binnen deze verschillende divisies liggen er voor jou vele mooie uitdagingen! Denk aan junior klantmanager, junior accountmanager, consultant, junior projectmanager, bedrijfsjurist en nog veel meer.. Diversiteit in de persoon en in opleiding is voor ons belangrijk!

Ben jij geschikt voor het Traineeship van Facilicom?

Dat jij bij ons wilt werken geeft jou een streepje voor en van onderstaande word jij niet zenuwachtig

  • Bij ‘nee’ word jij pas echt gemotiveerd;
  • Jij bent goed in samenwerken;
  • Nieuwe dingen maak jij je snel eigen;
  • Complexe zaken weet jij te ontleden.

En uiteraard heb jij een afgeronde hbo-opleiding of wo, bent vanaf eind augustus fulltime beschikbaar, heb je je rijbewijs B en je vind reizen geen probleem.

Wat staat jou te wachten tijdens het Traineeship?

Je begint het Traineeship met een MasterClass van vier weken. Tijdens deze MasterClass ben je in dienst van én maak je kennis met Facilicom Group en de verschillende divisies. Tegelijkertijd maakt de organisatie kennis met jou, en word je op de proef gesteld door een outdoor week, stages op de werkvloer, praktijkopdrachten, presentaties, groepsprojecten en assessments. Tijdens het Traineeship sta jij centraal! Wat zijn jouw talenten? Wat geeft jou energie en wat zijn jouw ambities? Binnen het Traineeship van twee jaar leidt Facilicom jou op tot professional. Je solliciteert dus niet alleen voor een Traineeship, maar ook direct naar jouw eerste baan bij een tof bedrijf!

Wat bieden wij: Betaalde opleiding met baangarantie

  • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd;
  • Vakinhoudelijke trainingen;
  • Persoonlijk begeleiding van één van onze talentmanagers;
  • Een uitgebreid programma gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • Twee volwaardige functies in twee jaar (zoals consultant, jr projectmanager, jr klantmanager);
  • Auto, smartphone, laptop en onkostenvergoeding.

Procedure

De selectie vindt plaats door middel van een eerste gesprek bij YoungCapital, vervolgens zullen er speeddates plaatsvinden bij Facilicom. De laatste ronde is een gesprek met iemand van Facilicom Talent Development en één van de directieleden van Facilicom.

Heb je vragen? Je kunt altijd bellen met Thea Wagenaar 0620417201 of mailen naar twagenaar@facilicom.nl