Directeur klant & markt

‘Facilicom is een jas die past of niet’

Werken bij Facilicom Solutions betekent voor mij ondernemen in een organisatie met facilitaire genen. En die heb ik zelf ook! Alles draait bij ons om de best passende dienstverlening voor onze opdrachtgevers en het bereiken van onze ambitieuze bedrijfsdoelstellingen. Ik vind het geweldig om daar samen met mijn collega’s elke dag weer mijn schouders onder te zetten.

Integraal facility management

Als onderdeel van de Facilicom Services Group kunnen wij bogen op ruim vijfenveertig jaar kennis en ervaring in facilitaire dienstverlening en het management daarvan. Facilicom Solutions is gespecialiseerd in Integraal Facility Management (IFM), dat we in diverse vormen voor onze opdrachtgevers uitvoeren. De markt voor integrale dienstverlening en het management daarvan groeit en is volop in beweging. Facilicom Solutions dus ook!

Het is onze ambitie om toonaangevend in onze markten te zijn en langdurige relaties aan te gaan met onze opdrachtgevers. Om dat te bereiken zijn de juiste tools nodig, maar vooral ook de juiste getalenteerde mensen op de juiste plek. Al onze collega’s vormen samen ons bedrijf en samen geven we vorm aan onze ambities. Hierbij is de onderlinge saamhorigheid groot en ieder neemt nadrukkelijk verantwoordelijkheid voor de best mogelijke uitvoering van zijn/haar werkzaamheden. We laten geen kans tot vooruitgang voorbij gaan en werken dan ook continu aan het steeds weer verbeteren van de kwaliteit van onze organisatie en van onze dienstverlening aan opdrachtgevers.

‘Facilicom is een jas die past of niet’ is een vaak gehoorde uitspraak in relatie tot werving van nieuwe collega’s. Als je net als wij facilitaire genen hebt, je jezelf kunt vinden in onze kernwaarden, ambitieus, ondernemend en resultaatgericht bent, dan is de kans groot dat ‘onze jas’ ook jou past.

Directeur klant & markt - Rogier Verbeek

Directeur klant & markt

Rogier Verbeek