Helpende

Helpende bij Compartijn

Als helpende draai je je hand niet om voor het ondersteunen van onze bewoners bij hun dagelijkse bezigheden. Je biedt hulp bij hun persoonlijke verzorging en je verricht huishoudelijke werkzaamheden in hun appartement. En je biedt een luisterend oor. Daarnaast verricht je samen met servicemedewerkers algemene ondersteunende en huishoudelijke taken.

Waarom werken in de ouderenzorg bij Compartijn?

Werken in het topsegment van de ouderenzorg? Dat kan bij Compartijn. In onze kleinschalige, luxe huizen bieden we persoonlijke service en zorg voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Onze teams krijgen de ruimte en de tijd om onze bewoners de aandacht te geven die zij verdienen. Zie jij een uitdagende baan als helpende in een zelfstandig team, binnen een jonge en zich snel ontwikkelende organisatie zitten?

Kleinschalige zorg en persoonlijke aandacht

Bij Compartijn geloven we in kleinschalig wonen met zorg en persoonlijke aandacht voor kwetsbare ouderen. Daarnaast hechten we grote waarde aan gastvrijheid en kwaliteit van onze dienstverlening. Je verricht huishoudelijke werkzaamheden in het appartement van de bewoner en ondersteunt bij de persoonlijke verzorging. Dankzij jouw inzet fleuren ze op. Wil een bewoner graag meehelpen met het bereiden van het eten? Dan regel je dat. Signaleer je knelpunten? Dan meld je die en zoeken we een oplossing. Verder ben je sociaal, werk je georganiseerd en heb je oog voor gastvrijheid en hygiëne.

Jouw werkomgeving als helpende biedt de juiste randvoorwaarden om je werk goed te doen. Want die is zonder meer fraai te noemen. De luxe huizen bestaan uit twintig tot veertig appartementen. Als ze niet in een bosrijke omgeving staan, is er wel een bostuin en zijn er warme en sfeervolle gemeenschappelijke voorzieningen met een hoog afwerkingsniveau.

Bekijk de vacatures binnen zorg & welzijn

Stel een job-alert in