Medewerker Huishoudelijke Hulp

Medewerker Huishoudelijke hulp

Als Medewerker Huishoudelijke Hulp help jij onze klanten bij het schoon en opgeruimd houden van hun huis. Stoffen, stofzuigen en poetsen van sanitair en keuken, was- en strijkwerk. Waar mogelijk stimuleer je klanten dit werk zelf te doen. Lukt het niet of maar deels, dan neem je het met plezier over. Zo combineer je huishoudelijk werk met mensenwerk en dat tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden!

Meer dan alleen thuishulp

Ook met een vraag of klacht kan een klant altijd als eerste bij jou terecht. Samen met het wijkteam zoek je vervolgens de beste oplossing of regel je zo nodig een verwijzing. Zo werk je volgens de wijkgerichte aanpak en realiseer je samen met ons de beste zorg voor onze klanten. Door de grote variatie aan klanten en taken is bovendien geen dag gelijk. Dat houd je werk steeds weer spannend en afwisselend.

De afspraken over onze taken leggen we bij elke individuele zorgaanvraag vast. Zo bieden we hulp op maat en is voor jou altijd helder wat je wel en niet hoeft te doen. Zodra er iets verandert in de situatie van de klant, passen we de afspraken aan.

Waarom Medewerker Huishoudelijke Hulp bij Cordaan Thuisdiensten of Axxicom Thuishulp?

Wil je je verder ontwikkelen en doorgroeien in het zorgvak? Dan krijg je daarvoor bij ons alle kansen. Trainingen en opleidingen bieden we volop. En natuurlijk kun je bij ons rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en een prima salaris.

Bekijk de vacatures binnen zorg & welzijn

Stel een job-alert in