Hulp bij het Huishouden OGGZ

Huishoudelijke Hulp OGGZ

Als hulp bij het huishouden OGGZ help jij sociaal kwetsbare mensen met het schoon en opgeruimd houden van hun huis. Je stimuleert hen om klusjes zelf te doen, altijd in nauw overleg met de thuisbegeleiding. Stoffen, stofzuigen en poetsen van sanitair en keuken, was- en strijkwerk. Lukt het hen niet of maar deels? Dan neem je het met plezier over. Zo combineer je huishoudelijk werk met mensenwerk en dat tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden!

Ondersteuning bieden

De mensen die jij ondersteunt, hebben vaak meerdere problemen tegelijk. Naast een psychische aandoening is er bijvoorbeeld sprake van verwaarlozing en eenzaamheid. Maar als hulp bij het huishouden sta jij stevig in je schoenen en biedt deze mensen graag de juiste hulp op maat.

Waar nodig pak en houd jij de regie over het huishouden van de klant. Natuurlijk krijg je daarbij de nodige back-up. Je kunt altijd overleggen met collega ’s van de ambulante ondersteuning of met familieleden en mantelzorgers. En er ligt altijd een indicatie op het gebied van OGGZ ten grondslag aan de hulp. Je werkt op basis van vastgelegde afspraken. Veranderingen in de situatie van de klant signaleer je en rapporteer je aan de coördinator en de thuisbegeleiding. Zo zorgen we samen voor de beste mogelijke ondersteuning van deze bijzondere groep klanten.

Waarom hulp bij het huishouden bij Cordaan Thuisdiensten?

Jouw inzet belonen we natuurlijk dubbel en dwars. We bieden je goede arbeidsvoorwaarden en een uitstekend salaris. En wil je doorgroeien in het zorgvak? Dan krijg je daarvoor bij ons alle kansen. Trainingen en opleidingen bieden we volop. Bij ons kun je je uitstekend verder ontwikkelen.

Bekijk de vacatures binnen Zorg & Welzijn

Stel een job-alert in