Medewerker customer support

‘Ik krijg hier volop de ruimte mijn facilitaire ambities waar te maken’

Als medewerker customer support werk ik samen met het facilitaire team bij die werkzaam is bij onze opdrachtgevers. Ik ben verantwoordelijk voor zowel Servicedesk activiteiten, als de administratieve, financiële en kwalitatief processen. Customer Support legt het fundament voor een goede klantrelatie. Zowel klanten die meldingen maken, je zorgt er voor dat je die je op zo’n goed mogelijke manier opvolgt en terugkoppeling geeft. Zowel storingen, wensen, informatieaanvragen en klachten. Maar ook met de opdrachtgever door juiste rapportages op te leveren en zorgen voor een vlekkeloos facturatieproces.

Facilicom is ISO gecertificeerd. Ik bewaak of de administratieve processen volgens deze normen verlopen en heb daarvoor veel contact met de coördinatoren. Deze contacten en de uiteenlopende behoeften van de coördinatoren en klanten op verschillende locaties, maken het voor mij interessant. Het is steeds weer een uitdaging om de wensen op een goede manier in te vullen.

Facilitaire carrière

Als Customer Support werken we samen met de facilitair coördinatoren en fungeren we als ook kenniscentrum. Zo zit ik regelmatig op de adviesstoel. Hoe kunnen we de processen het meest effectief en professioneel inrichten binnen de gestelde normen? In dit werk heb ik een brede visie op hoe de interne organisatie werkt, maar ook op het reilen en zeilen bij de verschillende opdrachtgevers. Deze ervaring is een goede basis voor een volgende stap in mijn facilitaire carrière.

Facilicom Solutions is een groeiend bedrijf met een fijne bedrijfscultuur. Iedereen gaat ervoor en is gedreven. We zijn vernieuwend op de markt en er zijn tal van mogelijkheden om zelf invulling aan je baan te geven. Ik zie in mijn functie veel van het facilitaire vak voorbij komen en ben praktijkgericht bezig op financieel en administratief gebied. Kortom: volop ruimte om mijn facilitaire ambities waar te maken! Inmiddels ben ik dan ook teamleider van de afdeling.

Medewerker customer support

Erno Nikkels