Jongerenwerker Radar Uitvoering Oost

De jongerenwerker zoekt (kwetsbare) groepen en individuele jongeren op in de ‘leefomgevingen’ waar zij hun (vrije)tijd doorbrengen. Je legt contact met jongeren, bouwt een betekenisvolle relatie op, onderzoekt vragen en behoeften en biedt jongeren perspectief. Ook ondersteun je initiatieven van jongeren en stimuleer je het ontwikkelen van talenten en toekomstperspectief in school en werk. Je zorgt samen met jongeren, bewoners, vrijwilligers en stagiaires voor het creëren van een vreedzame werk- en wooncultuur in de gemeente.

Werken als jongerenwerker bij Radar Uitvoering Oost

Bij Radar Uitvoering, gevestigd in Enschede, maken wij Samen meer mogelijk. Wij bieden een brede dienstverlening binnen zorg & welzijn, met name in de provincies Overijssel en Gelderland. In de zorg, werken wij samen met onze cliënten, aan hun talenten en mogelijkheden. In meerdere welzijnsopdrachten (net)werken wij samen met bewoners aan een betere buurt.
Ons ‘werken bij’ motto: werk doen wat je leuk vindt en daarmee succesvol en betekenisvol zijn in je werk. Dat doen wij met innovatieve, daadkrachtige professionals.

Lees meer over WMO Radar