Passagiersassistent Schiphol

Word jij onze nieuwe passagiersassistent op Schiphol?

Als passagiersassistent op Schiphol begeleid je reizigers met een beperkte mobiliteit. Je maakt de reis van passagiers met een begeleidingsbehoefte van en naar het vliegtuig zo comfortabel en zorgeloos mogelijk. Dit doe je in de bruisende werkomgeving van Schiphol Airport, waar je iedere dag passagiers blij maakt met jouw assistentie en waar geen dag hetzelfde is.

Haal jij plezier uit het begeleiden van reizigers, ben je gastvrij en klantgericht, ben je fysiek in goede conditie, beschikbaar in het hoogseizoen en op zoek naar een leuke baan? Aarzel dan niet en solliciteer direct op deze leuke en afwisselende functie op de luchthaven van Amsterdam.

Bekijk de vacature passagiersassistent op Schiphol

 

axxicom airport caddy vacature functie passagier assistent schiphol luchthaven amsterdam

 

Axxicom Airport Caddy

Amsterdam Airport Schiphol is een van de drukste luchthavens ter wereld met zeventig miljoen passagiers per jaar. Op topdagen reizen hier zelfs meer dan 200.000 mensen. Ruim 100 vliegtuigmaatschappijen die vliegen op 326 bestemmingen in 98 landen. Maar de luchthaven is niet alleen maar groot in aantallen. Amsterdam Airport Schiphol wil ook groot zijn in klantbeleving. Daarom biedt Schiphol ook speciale faciliteiten aan voor specifieke groepen reizigers, zoals passagiers met een lichamelijke of geestelijke beperking en VIP’s. Die dienstverlening is in handen van Axxicom Airport Caddy.

Passagiersassistent Schiphol Amsterdam

We begeleiden passagiers die niet op eigen kracht hun weg op Schiphol weten te vinden. Een belangrijke doelgroep is die van de PRM’s, Passengers with Reduced Mobility. Als iemand minder valide is, kan hij of zij rekenen op de ondersteuning – soms letterlijk – en begeleiding van een van onze medewerkers. Bijvoorbeeld bij het naar de juiste gate en het vliegtuig begeleiden. Door iemand langs de douane te begeleiden of door een passagier vanuit een rolstoel in een vliegtuigstoel te helpen. Een vergelijkbare dienstverlening is er voor de vele beroemdheden die wekelijks Schiphol passeren.

Begeleiding passagiers luchthaven

Axxicom Airport Caddy is daarmee een belangrijke schakel op de luchthaven. We zijn mede het visitekaartje, met medewerkers die representatief en gastvrij zijn en gemakkelijk met mensen omgaan, ook in het Engels.

Samen werken aan een fijne en betrouwbare reis, altijd.

Werken als Passagiersassistent op Schiphol