Rayonleider bij Gom

Rayonleider bij Gom

In de functie van rayonleider beschik je over een ruim takenpakket. Je onderhoudt onder andere de contacten met de opdrachtgevers binnen jouw portefeuille. Maar je houdt je ook bezig met loonbudgetten, urenregistratie en beheer van materialen en middelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de schoonmaakmedewerkers, voorlieden en/of objectleiders binnen jouw rayon. Uiteraard weet je ook op een coachende wijze te motiveren. Samen met je team zorg je voor de kwaliteit van onze dienstverlening en het nakomen van de klantafspraken.
In deze functie zijn leidinggevende en klantgerichte kwaliteiten belangrijk. Ook is reizen binnen je rayon voor jou geen punt.

Waarom rayonleider bij Gom?

Gom wil iedereen blij maken met schoon, zo ook haar medewerkers. Wij geloven dat een stralende organisatie begint bij onze eigen mensen. Daarom zorgen we voor goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao voor het schoonmakers- en glazenwassersbedrijf. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak, Ipad en smartphone. Je krijgt de kans te groeien in het vak en je verder te ontwikkelen, door middel van diverse trainingen en opleidingen. Ook staat duurzame inzetbaarheid bij ons hoog in het vaandel.

Bekijk de vacatures bij Gom Schoonhouden

Stel een job-alert in