Receptionist

Als receptionist ben jij het eerste aanspreekpunt. Zo ontvang en begeleid je gasten. Op iedere vraag heb jij het antwoord. En anders weet je wel waar je het antwoord kan vinden. Ook telefoontjes handel je servicegericht en op een aangename manier af. Daarnaast doe je licht administratief werk.

Vriendelijk ontvangst

Wie ziet er niet graag een vriendelijk gezicht bij binnenkomst? Als receptionist van Embrace Hospitality Services ben jij dat gezicht. Een aangename verrassing voor gasten, die meteen het gevoel hebben echt welkom te zijn. Een wow-ervaring noemen we dat. Dat verwachten we van onze receptionisten en dat kunnen zij ook van Trigion verwachten. We zorgen ervoor dat je alles hebt om je werk op hoog niveau en goed te kunnen doen.

Receptionist

Als receptionist ontvang je gasten en begeleid je hen naar hun afspraak. Op iedere vraag heb jij het antwoord. En anders weet je wel waar je het antwoord kan vinden. Ook telefoontjes handel je servicegericht en op een aangename manier af. Daarnaast doe je licht administratief werk. Embrace gaat met jou een partnership aan. Een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend. Een belangrijke kernwaarde in ons bedrijf is hostmanship. Dit houdt in: net even wat meer doen, dan wat er van je wordt verwacht. Dat doen we voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. We luisteren naar jouw wensen en helpen je met de oplossingen. Bijvoorbeeld wanneer je toe bent aan een wisseling van werkplek of een baan in een andere regio. Embrace Hospitality Services is onderdeel van Facilicom Group, een van de top 25 grootste werkgevers in Nederland, met een breed klantenbestand door heel Nederland.

Bekijk de vacatures

Werken als receptionist