Schoonmaakmedewerker in een hotel

Schoonmaker in een hotel

Alles draait om tevreden gasten in een hotel. Als zijn of haar verblijf geslaagd is, is de missie voltooid. Het moet een thuis-van-huis-gevoel geven en jij kunt daaraan meehelpen! Want een hotelkamer moet fris en schoon zijn, wil het een uitnodigend en prettig verblijf worden.
Als schoonmaakmedewerker in een hotel (housekeeper) ben je verantwoordelijk voor het opmaken van de bedden, het verwisselen van het beddengoed, dekens en spreien. Daarnaast zorg je voor het schoonmaken van het meubilair en sanitair, moppen, stoffen en stofzuigen en het aanvullen van de service-items zoals bijvoorbeeld koffie en thee, badzeepjes, doucheshampoo en dergelijke.

Werken in een hotel

In een hotel werken vraagt om een echte aanpakkersmentaliteit. Bovendien heb je oog voor gastvrijheid: mensen moeten zich meteen welkom en thuis voelen in een hotel. Die gastvrije sfeer vind je overal terug in een hotel. En omdat er elke dag andere gasten zijn, is er ook veel afwisseling in de gezichten die je ziet en de mensen voor wie je aan de slag bent. Kortom, werken in een hotel is een bijzondere en afwisselende baan!

Waarom schoonmaakmedewerker in een hotel bij Gom

Gom wil iedereen blij maken met schoon, zo ook haar medewerkers. Wij geloven dat een stralende organisatie begint bij onze eigen mensen. Daarom zorgen we voor goede arbeidsvoorwaarden en een salaris volgens de cao voor het schoonmakers- en glazenwassersbedrijf . Je krijgt de kans te groeien in het vak en je verder te ontwikkelen, door middel van diverse trainingen en een goede begeleiding. Daarnaast staat duurzame inzetbaarheid bij ons hoog in het vaandel. Alle materialen die we gebruiken, zijn professionele schoonmaakmiddelen waarbij we er zeker van zijn dat ze veilig en milieuvriendelijk zijn.
Gom werkt door heel het land, kijk daarom snel bij de vacatures voor een nieuwe werkplek bij jou in de buurt.

Bekijk de vacatures bij Gom Schoonhouden

Stel een job-alert in