Schoonmaakmedewerker zorg

Schoonmaker in de zorg

In de zorg is hygiëne belangrijker dan waar dan ook. Infecties liggen op de loer, maar je moet ook zorgen dat iemand een schone en daarmee prettige woonomgeving of verblijf heeft. Als schoonmaakmedewerker zorg ben je bezig met stofwissen, moppen, schoonmaken van wanden, sanitair, stofzuigen en het reinigen van meubilair. Je neemt af en toe iets extra’s onder handen, in overleg met je klant en je leidinggevende.

Werken in de zorg

Werken in de zorg betekent ook werken in een omgeving met verschillende emoties en gedrag van mensen. Dat moet je snappen en daar moet je mee kunnen omgaan. Dat maakt het werken in een ziekenhuis, psychiatrische zorginstelling of verpleeghuis nu juist zo bijzonder. In de zorg werken allerlei soorten mensen met een gemeenschappelijk doel: de beste zorg geven aan patiënten en cliënten. En jij kan daar als schoonmaakmedewerker zorg je steentje aan bijdragen door iedereen blij te maken met schoon!

Waarom Gom voor de functie schoonmaakmedewerker zorg

Gom wil iedereen blij maken met schoon, zo ook haar medewerkers. Wij geloven dat een stralende organisatie begint bij onze eigen mensen. Daarom zorgen we voor goede arbeidsvoorwaarden en een salaris volgens de cao voor het schoonmakers- en glazenwassersbedrijf . Je krijgt de kans te groeien in het vak en je verder te ontwikkelen, door middel van diverse trainingen en een goede begeleiding. Daarnaast staat duurzame inzetbaarheid bij ons hoog in het vaandel. Alle materialen die we gebruiken, zijn professionele schoonmaakmiddelen waarbij we er zeker van zijn dat ze veilig en milieuvriendelijk zijn. Gom werkt door heel het land, kijk daarom snel bij de vacatures voor een nieuwe werkplek bij jou in de buurt.

Bekijk alle openstaande vacatures bij Gom

Stel een job-alert in