Schoonmaakmedewerker Onderwijs

Schoonmaakmedewerker Onderwijs

Met jouw inzet als schoonmaakmedewerker onderwijs zorg je ervoor dat scholieren en studenten elke dag lessen of colleges volgen in een schone leeromgeving én dat leraren kunnen werken in een schone werkomgeving. Als schoonmaker op een school ben je verantwoordelijk voor het stofwissen, moppen, schoonmaken van wanden, sanitair, stofzuigen en het reinigen van meubilair. Je maakt deel uit van een gezellig en gemotiveerd team, waarmee je samen zorgt voor onder andere en stralend klaslokaal.

Schoonmaken op een school

Schoonmaken op een school is anders dan op een kantoor of in een ziekenhuis. Dat merk je aan het gebruik van de ruimten en aan de gebruikers en gasten van het pand. De omgang met leerlingen en leerkrachten, maar ook met ouders, maakt deze baan bijzonder.

Waarom werken bij Gom als schoonmaker in het onderwijs?

Gom wil iedereen blij maken met schoon, zo ook haar medewerkers. Wij geloven dat een stralende organisatie begint bij onze eigen mensen. Daarom zorgen we voor goede arbeidsvoorwaarden en een salaris volgens de cao voor het schoonmakers- en glazenwassersbedrijf . Je krijgt de kans te groeien in het vak en je verder te ontwikkelen, door middel van diverse trainingen en een goede begeleiding. Daarnaast staat duurzame inzetbaarheid bij ons hoog in het vaandel. Alle materialen die we gebruiken, zijn professionele schoonmaakmiddelen waarbij we er zeker van zijn dat ze veilig en milieuvriendelijk zijn. Gom werkt door heel het land, kijk daarom snel bij de vacatures voor een nieuwe werkplek bij jou in de buurt.

Bekijk de vacatures bij Gom Schoonhouden

Stel een job-alert in