Schoonmaken naast je school of studie als bijbaan

Een mooie bijbaan

Een bijbaan bij Gom biedt jou veel voordelen. Het is namelijk gemakkelijk te combineren naast jouw opleiding of studie. In overleg bekijken we welke werktijden en –dagen passen naast jouw schoolrooster. Maar bovenal kunnen wij jou een aantrekkelijk salaris bieden, conform de cao in de schoonmaak en glazenwassersbedrijf. Kom je als vakantiekracht werken? Dan begint het uurloon al bij €5,68 voor 15 jarige inclusief vakantiegeld en –toeslag.
Gom werkt door heel Nederland, kijk daarom bij de vacatures voor een leuke bijbaan naast je school of studie bij jou in de buurt.

Waarom schoonmaken naast je school of studie bij Gom?

Het is niet alleen het schoonmaken van sanitair, maar je zorgt ook voor het stofzuigen, moppen en stofwissen. Als je het leuk vindt kun je zelfs leren hoe je met een schrobmachine grote oppervlaktes kunt behandelen. Geen paniek! Ervaring is geen must. Wanneer je bij ons begint, krijg je naast de Gom instructie bij introductie ook een goede begeleiding op de werkvloer. Daarnaast werk je altijd in een leuk team, met gezellige en ervaren collega’s.

Mocht je na een tijdje interesse hebben in een verdere loopbaan binnen de schoonmaak of de facilitaire branche? We kunnen je hierin voldoende mogelijkheden bieden, want wij zijn altijd op zoek naar jong talent!

Bekijk de vacatures bij Gom

Stel een job-alert in