Servicemonteur koeltechniek

Servicemonteur Koeltechniek

Als servicemonteur koeltechniek voer je werkzaamheden uit aan koel- en technische installaties. Je verhelpt storingen aan gecompliceerde installaties. Daarnaast analyseer je oorzaak en gevolg.
Ook zorg je voor de aanleg, het onderhoud en de uitbedrijfname van kleine tot middelgrote koelsystemen. Je onderhoudt zelfstandig contact met de regiomanager en de servicedesk en je adviseert hen. Maar ook het opstellen van de benodigde rapportages en administratie naar aanleiding van het uitgevoerde onderhoud behoort tot je taken.

Waarom servicemonteur koeltechniek bij Breijer Bouw & Installatie?

Breijer is gespecialiseerd in verbouw, renovatie, installatie, afbouw en onderhoud van complete bedrijfspanden en overheidsgebouwen. Bij Breijer zijn we zuinig op vakmanschap en dus ook op jou! Ons moederbedrijf Facilicom Group is een familiebedrijf met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Je kunt gebruik maken van één van onze collectieve (ziektekosten)verzekeringen en deelnemen aan ons Sociaal Fonds. Verder word je opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega’s voor elkaar klaar staan. Eigen inbreng waarderen we. Als je plannen hebt om jezelf te ontwikkelen, horen we die graag.

Bekijk de vacatures bij Breijer

Stel een job-alert in