Servicemonteur Werktuigbouwkundige installaties

Servicemonteur werktuigbouwkundige installaties

Als servicemonteur werktuigbouwkundig installaties ben je onder andere verantwoordelijk voor het onderhoud van werktuigbouwkundige installaties. Dat kan in een kantoorpand zijn, maar net zo goed in een zorginstelling of in een winkelcentrum. Maar dat vind je prima; je houdt van afwisseling. Is er een storing? Dan veer je op, want die kun je zelfstandig analyseren en verhelpen. Je zorgt voor een goed contact met de klant en adviseert hem over het onderhoud en de staat van zijn installaties.
De werkzaamheden verricht je in onder andere kantoorpanden, zorginstellingen, rijksoverheidsvastgoed en winkels (winkelcentra). Verder neem je je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw werkzaamheden en draai je mee in de storingsdiensten.

Waarom werken als werktuigbouwkundig servicemonteur bij Breijer Bouw & Installatie?

Breijer is gespecialiseerd in verbouw, renovatie, installatie, afbouw en onderhoud van complete bedrijfspanden en overheidsgebouwen. Bij Breijer zijn we zuinig op vakmanschap en dus ook op jou! Ons moederbedrijf Facilicom Group is een familiebedrijf met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Je kunt gebruik maken van één van onze collectieve (ziektekosten)verzekeringen en deelnemen aan ons Sociaal Fonds. Verder word je opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega’s voor elkaar klaar staan. Eigen inbreng waarderen we. Als je plannen hebt om jezelf te ontwikkelen, horen we die graag.

Bekijk de vacatures bij Breijer

Stel een job-alert in