Salesmanager projecten

‘Bij Facilicom Solutions heb ik authentieke collega’s’

Ik ben binnen de salesafdeling verantwoordelijk voor de sales activiteiten van Consultancy, Interim Management en Projectmanagement. Een functie met veel vrijheid en kansen. Op de afdeling Sales heerst een no-nonsense cultuur: korte lijnen, hard werken, van elkaar leren en natuurlijk ook plezier maken! In mijn dagelijkse werk verwerf ik facilitaire adviesopdrachten en projecten bij onze opdrachtgevers. Bijvoorbeeld een facilitaire scan, een huisvestingsproject of het invoeren van het Nieuwe Werken bij een opdrachtgever.

Ik krijg bij Facilicom Solutions alle ruimte om mijn acquisitie-activiteiten op mijn manier in te steken. Mijn collega’s zijn authentiek en niet alles is vooraf georganiseerd. Dit spreekt mij aan. Als lid van het cross-selling team benut ik alle kansen in het netwerk van de divisies. Gecombineerd met de diversiteit aan relaties maakt dit dat er steeds weer nieuwe uitdagingen zijn; geen dag is hetzelfde.

Facilitair consultants

Onze opdrachtgevers vragen altijd om een totaaloplossing van advies tot en met implementatie. Binnen Facilicom Solutions is de consultancy onderscheidend omdat wij gebruikmaken van de kennis van ons expertisecentrum en van onze zusterdivisies. Onze facilitair consultants nemen actief deel aan interne en externe kennisgroepen.

Interim management

Facilicom Solutions werkt regelmatig samen met interim managers met verschillende facilitaire specialiteiten. Deze interim managers komen in aanraking met onze werkwijze en leren Facilicom goed kennen. Zij krijgen een goed beeld van onze management expertise op het gebied van integrale facilitaire dienstverlening. De interim managers geven vaak aan het een unieke ervaring te vinden om een kijkje in de keuken van de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland te nemen. Facilicom Solutions hecht grote waarde aan de interim managers en streeft naar een langdurige samenwerking.

Salesmanager projecten - Yvette Koedijk

Salesmanager projecten
Yvette Koedijk