Stage | Traineeship

Je carrière starten bij Facilicom Group

Ben jij net klaar of bijna klaar met jouw studie? Heb jij coördinerende skills en ben jij ondernemend? Heb je een hands-on mentaliteit en ben je analytisch sterk ? Maar vooral wil je jezelf ontwikkelen werkinhoudelijk maar zeker ook op persoonlijk gebied? Meld je dan nu aan voor het Facilicom Traineeship van 2018! Het Facilicom Traineeship is voor 2017 uitgeroepen tot een van de winnaars van “Best Traineeship Benelux”

Laat je inspireren en ontwikkel je zelf tijdens het traineeship

Het traineeship start met een trainee masterclass van vier weken. Tijdens de Facilicom Trainee Masterclass ben je in dienst van – én maak je kennis met Facilicom Group en de verschillende divisies. Tegelijkertijd maakt de organisatie kennis met jou, en word je op de proef gesteld door een outdoor week, stages op de werkvloer, praktijkopdrachten, presentaties, groepsprojecten en assessments. Je proeft hierdoor de waarden van Facilicom: Resultaatgericht, Duurzaam, Vernieuwend en Samenwerken. Na de succesvolle Masterclass maak je de stap naar het tweejarig Traineeprogramma.

Gedurende twee jaar ben je in dienst van Facilicom en werk je twee keer één jaar op een stevige, volwaardige functies binnen één van de divisies. Je werkt vier dagen in deze volwaardige functie en elke vrijdag, de vijfde dag wordt besteed aan je eigen ontwikkeling door training, persoonlijke coaching, intervisie en consultancyopdrachten binnen de gehele organisatie. Je werkt individueel en met je collega-trainees. Overall staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop door middel van persoonlijke effectiviteit trainingen en persoonlijke begeleiding on the job en door een persoonlijke coach. Dit betekent dus actief werken aan je eigen ontwikkeling!

Onze inspiratie voor jou

 • Fantastische ervaring in een inspirerende werk- leer en leef omgeving. Wij omschrijven dit zelf als een perfecte mix van werkend leren en lerend werken.
 • Trainee bij een van de beste traineeships van de Benelux
 • Persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Ervaringen bij verschillende divisies in twee volwaardige functies. Vier dagen per week in functie, vijfde dag persoonlijke ontwikkeling (coaching, training of projectopdrachten)
 • Werken aan je leiderschapskwaliteiten
 • Leren van je mede trainees
 • Twee jaar je eigen professionele externe coach
 • De kans om in korte tijd het grootste netwerk binnen Facilicom op te bouwen
 • Inzicht in welke omgeving het beste bij je past
 • Doorstromen naar functies op niveau

Daarnaast krijg je vanzelfsprekend direct een arbeidscontract, lease auto, onkostenvergoeding, smartphone en laptop.

Welke inspiratie breng jij mee?

Wij zijn op zoek naar een ondernemende en nieuwsgierige starter. Je bent gedreven om van toegevoegde waarde te zijn. Voor je omgeving en voor jezelf. Je bent sociaal, ambitieus en kunt onafhankelijk denken. Er liggen binnen Facilicom veel uitdagingen klaar, maar ze verwachten ook dat je in staat bent om deze te creëren voor jezelf. Jij zit tenslotte in de ‘drivers seat’ van jouw loopbaan. Aangezien ondernemerschap binnen Facilicom centraal staat, verwachten ze van jou inzet en drive.

Daarnaast:

 • Heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • Heb je maximaal twee jaar werkervaring;
 • Ben je vanaf eind augustus 2018 fulltime beschikbaar;
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Vragen over de inspiratie van Facilicom:

Bezoek onze corporate site!

Solliciteren

Ben jij enthousiast en wil jij je kwalificeren? Ga naar de vacature, klik dan op de knop ‘Solliciteer direct’ en voeg je up to date CV en motivatiebrief toe.

Vind je het leuk om jouw sollicitatie extra te onderbouwen middels een filmpje, dat mag! Voeg via jouw persoonlijke pagina een videomotivatie van maximaal 1 minuut toe en vertel waarom jij perfect bent voor deze baan!

We maken voor de werving en selectie gebruik van onze recruitment partner Young Capital