Senior Projectmanager PPS

‘Bij Facilicom Facility Solutions kan ik mezelf ontwikkelen’

Ik werk al een aantal jaren met veel plezier voor Facilicom. Na jaren verantwoordelijk te zijn geweest voor de integrale operationele dienstverlening van Facilicom bij verschillende mooie klanten mag ik nu meewerken aan PPS (Publiek Private Samenwerking) projecten. Een mooie en uitdagende interne overstap van Manager Services IFM naar nu Senior Projectmanager PPS.

Facilitaire vak

Voor een nieuw pand de exploitatie ontwikkelen en inregelen wat 30 jaar meegaat in de tijd. Wat een fantastische uitdaging! En niet zomaar een project, in mijn geval de nieuwe Rechtbank Amsterdam. In een sterk consortium elke dag samenwerken aan een project dat een zichtbaar, herkenbaar, gezag wekkend en functioneel gebouw wordt. Samen ervoor zorgen dat het pand niet alleen mooi en functioneel is maar ook praktisch voor ons in de komende 30 jaar dienstverlening. Met mijn operationele kennis wil ik meerwaarde leveren in het ontwikkelen en opzetten van die dienstverlening. Daarmee als doelstelling een perfect team plaatsen die het primaire proces van de opdrachtgever optimaal ontzorgd. Voor mij staat in dit traject het integrale aspect hoog in het vaandel omdat ik geloof dat we zo met de verschillende disciplines optimale samenwerking vinden in een prachtig project van deze omvang.

Facilicom Solutions is een dynamische en ambitieuze organisatie. We bieden een groot scala aan diensten aan. Dit geeft me optimale mogelijkheden om mezelf verder te ontwikkelen.

Senior Projectmanager PPS - Tessa van der Laan

Senior Projectmanager PPS

Tessa van der Laan