Verpleegkundige bij Compartijn

Verpleegkundige bij Compartijn

Als verpleegkundige bied jij optimale zorg aan de bewoners. Jij bent in de regie van de zorg en bent een herkenbaar gezicht en contactpersoon voor de bewoner. Je houdt rekening met de individuele wensen en beoordeelt met jouw deskundigheid welke zorg nodig is. Samenwerken en afstemmen met familie en verwanten doe je van nature.

Ouderenzorg

Werken in het topsegment van de ouderenzorg? Dat kan bij Compartijn. In onze kleinschalige, luxe huizen bieden we persoonlijke service en zorg voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Onze teams krijgen de ruimte en de tijd om onze bewoners de aandacht te geven die zij verdienen. Zie jij een uitdagende en verantwoordelijke baan als verpleegkundige in een zelfstandig team, binnen een jonge en zich snel ontwikkelende organisatie zitten?

Waarom Compartijn

Bij Compartijn geloven we in kleinschalig wonen met zorg en persoonlijke aandacht voor kwetsbare ouderen. En hechten we grote waarde aan gastvrijheid en kwaliteit van onze dienstverlening. Binnen die visie stel je persoonlijke zorgleefplannen op, bewaak je de afspraken die erin staan, initieer je (her)indicaties en ondersteun je directe collega’s. Een functie met de verantwoordelijkheid en de tijd om de zorg op de beste manier voor bewoners en hun familie te organiseren en uit te voeren. Een taak die je aankunt, omdat je ervaring hebt in het verplegen van oudere mensen en het coördineren van zorg. Verder ben je integer, betrouwbaar en ga je correct om onze bewoners en hun familie omdat je oprechte interesse hebt in hun welzijn.

Jouw werkomgeving biedt de juiste randvoorwaarden om je werk goed te doen. Want die is zonder meer fraai te noemen. De luxe huizen bestaan uit twintig tot veertig appartementen. Als ze niet in een bosrijke omgeving staan, is er wel een bostuin en zijn er warme en sfeervolle gemeenschappelijke voorzieningen met een hoog afwerkingsniveau.

Bekijk de vacatures binnen Zorg & Welzijn

Maak een job-alert