Verzorgende IG

Verzorgende IG

Als verzorgende IG lever je lichamelijke, geestelijke en sociale hulp, begeleiding en verzorging aan onze bewoners conform het zorgleefplan. Je verricht eenvoudige verpleegtechnische handelingen conform protocollen en je ondersteunt en begeleidt bewoners bij het bevorderen van hun zelfredzaamheid.

Werken in de ouderenzorg

Werken in het topsegment van de ouderenzorg? Dat kan bij Compartijn. In onze kleinschalige, luxe huizen bieden we persoonlijke service en zorg voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Onze teams krijgen de ruimte en de tijd om onze bewoners de aandacht te geven die zij verdienen. Zie jij een uitdagende baan als verzorgende IG in een zelfstandig team, binnen een jonge en zich snel ontwikkelende organisatie zitten?

Waarom werken als verzorgende bij Compartijn?

Bij Compartijn geloven we in kleinschalig wonen met zorg en persoonlijke aandacht voor kwetsbare ouderen. Daarnaast hechten we grote waarde aan gastvrijheid en kwaliteit van onze dienstverlening. Als verzorgende IG lever je lichamelijke, geestelijke en sociale hulp, begeleiding en verzorging aan onze bewoners conform het zorgleefplan. Je verricht eenvoudige verpleegtechnische handelingen volgens de protocollen en je ondersteunt en begeleidt bewoners bij het bevorderen van hun zelfredzaamheid. Dankzij jouw inzet fleuren ze op. Wil een bewoner graag meehelpen met het bereiden van het eten? Dan regel je dat. Signaleer je knelpunten? Dan meld je die en zoeken we een oplossing. Door je ervaring in het verzorgen en begeleiden van oudere mensen weet je hoe belangrijk integriteit en betrouwbaarheid zijn. Verder ben je sociaal, werk je georganiseerd en heb je oog voor gastvrijheid en hygiëne.

Jouw werkomgeving biedt de juiste randvoorwaarden om je werk goed te doen. Want die is zonder meer fraai te noemen. De luxe huizen bestaan uit twintig tot veertig appartementen. Als ze niet in een bosrijke omgeving staan, is er wel een bostuin en zijn er warme en sfeervolle gemeenschappelijke voorzieningen met een hoog afwerkingsniveau.

Bekijk de vacatures binnen Zorg & Welzijn

Stel een job-alert in