Uitgelichte functies

Barista

Als barista bereid en serveer je verschillende koffies en wijs je de gast op een lekker gerecht of taartje bij de koffie. Albron is een landelijke foodserviceorganisatie die dagelijks het eten en drinken verzorgt op verschillende locaties in het land. Binnen onze concepten worden er verse broodjes, salades en mooie koffie’s geserveerd. 

Gastheer of Gastvrouw Horeca

In deze functie ben je een echte ‘spin in het web’: het ene moment ontvang je een gast en andere moment werk je een vergaderactiviteit uit. Snel kunnen schakelen en organiseren zijn dan ook erg belangrijke eigenschappen. In deze functie voer je alle voorkomende werkzaamheden in het voor de betreffende locatie uit. Hierbij staan gastvrijheid en hostmanship te allen tijde hoog in het vaandel. 

Kok

In het bedrijfsrestaurant staan versbeleving en een hoog service level centraal, en zorgen we ervoor dat dagelijks zo’n 90 restaurantbezoekers kunnen genieten van een vers bereide lunch. De verwachting is dat het aantal lunchgebruikers flink gaat stijgen in de nabije toekomst.