Over Albron

Wil jij verder komen in de foodservice wereld? Kies dan voor een carrière bij Albron.

Bij Albron zorg je samen met 4.500 collega’s voor eten, drinken en gastvrijheid op meer dan 1.000 locaties in Nederland. Iedere dag genieten duizenden mensen van onze foodconcepten. Er is altijd wel een passende plek voor jou beschikbaar!

Onze medewerkers net zo belangrijk als onze gasten. Zij brengen tenslotte elke dag onze foodconcepten tot leven door gasten een warm welkom te geven, ze te verrassen, verleiden en verwennen met eten, drinken en service met een glimlach. Onze medewerkers zijn makers van waardevolle momenten.

Welke functies hebben wij voor jou beschikbaar? Denk aan restaurantmedewerker, restaurantmanager, kok, spoelkeukenmedewerker, medewerker bediening, leidinggevende managementfuncties. Op ons hoofdkantoor zorgen we ervoor dat onze medewerkers overal in het land hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Dat doen we vanuit afdelingen als Sales en Marketing, Service desk, Inkoop en HR.

De duizenden gasten die we elke dag ontvangen zijn allemaal anders. Ook onze medewerkers zijn allemaal anders, ieder met eigen talenten. Wij geloven dat die verschillen helpen om onze diversiteit aan gasten beter te bedienen, dat ze de ontwikkeling van onze mensen stimuleren en dat dit de onderlinge band versterkt. Bij Albron werken mensen van jong tot oud, van stagiairs tot ervaren krachten, met alle denkbare achtergronden, van verschillende afkomst, tijdelijk of een groot deel van hun leven, afgestudeerd of met een afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen draagt op zijn of haar manier bij aan de waardevolle momenten voor onze gasten.

Jouw werk elke dag beter en leuker

Bij Albron krijgt iedereen de kans om verder te komen. We willen jouw werk elke dag beter en leuker maken. Of je nu net in dienst bent of al jaren voor ons werkt: wij vinden het belangrijk dat je je werk gezond en met plezier goed kunt doen. En dat je kunt groeien door je talenten te ontwikkelen.