Over Facilicom Group

Werken bij de toonaangevende en meest klantgerichte marktleider van Nederland?

Dat kan, als je voor Facilicom Group kiest. Met 32.000 medewerkers en een omzet van meer dan 1 miljard euro zijn we marktleider in facilitaire dienstverlening.

Facilicom Group bestaat uit verschillende bedrijven die wij divisies noemen. Deze divisies leveren diensten als schoonhouden, beveiligen, catering, horeca, bouw, installatietechniek en zorg en welzijn en is actief in Nederland, België, Engeland en Ierland.

Facilicom beschouwt de divisies niet als op zichzelf staande entiteiten, maar hecht eraan dat de bedrijven onderling met elkaar verbonden zijn en zich ook verbonden voelen. De bedrijven hebben een gemeenschappelijk gedachtengoed op het gebied van waarden en normen en op de manier waarop binnen een bedrijf met elkaar wordt samengewerkt. De markten waarin zij opereren liggen doorgaans naast elkaar zodat ook inhoudelijk sprake is van veel mogelijkheden tot kennisoverdracht.

Wanneer je gaat werken bij het hoofdkantoor van Facilicom Group, draag jij met jouw expertise bij aan succesvolle prestaties van collega’s in onze divisies. We investeren veel in jouw loopbaanontwikkeling, want jouw succes is ons succes. Op ons hoofdkantoor werk je bijvoorbeeld bij juridische zaken, ICT, communicatie, marketing, sales, business development, HR of recruitment.

 

Klantgerichtheid vinden we belangrijk

 

Laat ons vacatures voor je zoeken: stel een job-alert in

Zodra er een nieuwe vacature is die aansluit bij jouw wensen, ontvang je meteen een e-mail.