Uitgelichte functies

Senior Projectmanager PPS

Ik werk als facilitair coördinator van Facilicom Solutions bij een opdrachtgever met meerdere locaties in Nederland. Daar bewaak ik de gemaakte afspraken op kwalitatief, financieel en procesmatig niveau. Daarnaast onderhoud ik proactief contacten met de opdrachtgever, geef ik leiding aan medewerkers en stuur leveranciers aan.

Commercieel projectmanager

Als commercieel projectmanager ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie van alle activiteiten om tot een winnende offerte te komen. Binnen ons sales team kan ik mijn talenten en specialismen gebruiken en verder ontwikkelen. Dat werkt erg prettig, ik pak alle kansen die op mijn pad komen. Op mijn eerste werkdag werd ik warm ontvangen.

Medewerker customer support

Als medewerker customer support werk ik samen met het facilitaire team bij die werkzaam is bij onze opdrachtgevers. Ik ben verantwoordelijk voor zowel Servicedesk activiteiten, als de administratieve, financiële en kwalitatief processen. Customer Support legt het fundament voor een goede klantrelatie. Zowel klanten die meldingen maken, je zorgt er voor dat je die je op zo’n goed mogelijke manier opvolgt en terugkoppeling geeft.

Facility operator

Ik ben verantwoordelijk voor het aansturen van het Technisch Onderdelen Magazijn bij een grote opdrachtgever van Facilicom Solutions. Om de fabriek draaiende te houden, zorgen wij ervoor dat er voldoende materiaal is voor reactief en preventief onderhoud.

Voor  logistiek- en magazijnwerk moet je feeling hebben.

Salesmanager projecten

Ik ben binnen de salesafdeling verantwoordelijk voor de sales activiteiten van Consultancy, Interim Management en Projectmanagement. Een functie met veel vrijheid en kansen. Op de afdeling Sales heerst een no-nonsense cultuur: korte lijnen, hard werken, van elkaar leren en natuurlijk ook plezier maken! In mijn dagelijkse werk verwerf ik facilitaire adviesopdrachten en projecten bij onze opdrachtgevers.

Directeur klant & markt

Werken bij Facilicom Solutions betekent voor mij ondernemen in een organisatie met facilitaire genen. En die heb ik zelf ook! Alles draait bij ons om de best passende dienstverlening voor onze opdrachtgevers en het bereiken van onze ambitieuze bedrijfsdoelstellingen. Ik vind het geweldig om daar samen met mijn collega’s elke dag weer mijn schouders onder te zetten.