Uitgelichte functies

Commercieel projectmanager

Als commercieel projectmanager ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie van alle activiteiten om tot een winnende offerte te komen. Binnen ons sales team kan ik mijn talenten en specialismen gebruiken en verder ontwikkelen. Dat werkt erg prettig, ik pak alle kansen die op mijn pad komen. Op mijn eerste werkdag werd ik warm ontvangen.

Medewerker customer support

Als medewerker customer support werk ik samen met het facilitaire team bij die werkzaam is bij onze opdrachtgevers. Ik ben verantwoordelijk voor zowel Servicedesk activiteiten, als de administratieve, financiële en kwalitatief processen. Customer Support legt het fundament voor een goede klantrelatie. Zowel klanten die meldingen maken, je zorgt er voor dat je die je op zo’n goed mogelijke manier opvolgt en terugkoppeling geeft.

Facility operator

Ik ben verantwoordelijk voor het aansturen van het Technisch Onderdelen Magazijn bij een grote opdrachtgever van Facilicom Solutions. Om de fabriek draaiende te houden, zorgen wij ervoor dat er voldoende materiaal is voor reactief en preventief onderhoud.

Voor  logistiek- en magazijnwerk moet je feeling hebben.