Over Facilicom Solutions

We combineren soft services met hard services en bieden advies en management bij facilitaire vraagstukken

Wil jij bijdragen aan het creëren van de beste leefomgeving? Samen met 800 collega’s draag je als medewerker van Facilicom Solutions daar aan bij. Want goede facilitaire ondersteuning zorgt ervoor dat mensen zich prettig voelen op hun werkplek en beter presteren. We combineren soft services (schoonmaak en catering) met hard services (gebouwen en techniek) en we bieden advies en management bij facilitaire vraagstukken.

We hoeven jou waarschijnlijk helemaal niet uit te leggen hoe belangrijk facilitaire dienstverlening is. Jij snapt dat succes begint met mensen en dat mensen het best presteren in een prettige omgeving. Dat sluit goed aan bij onze visie: wanneer alle vormen van facilitaire dienstverlening in één geolied concept samenkomen, ze een aantoonbare bijdrage leveren aan het succes van mensen. En daarmee aan het succes van organisaties.

Wanneer je kiest voor een loopbaan bij Facilicom Solutions, kies je voor de meest veelzijdige facilitaire dienstverlener van Nederland. Banen hebben we dan ook in alle soorten en maten. Je kunt servicemonteur worden bij ons technische bedrijf Breijer, maar ook senior projectmanager voor een bepaald marktsegment. Je kunt in die rol verantwoordelijkheid krijgen voor de gehele exploitatie van een gebouw. Maar er zijn ook banen voor bijvoorbeeld projectmanagers, sales managers, customer support medewerkers, of je kunt aan de slag als facilitair manager of als consultant energiemanagement. Omdat we door het hele land werken, is er altijd bij jou in de buurt een kans.

Facility Management, wat houdt dat in?

Bekijk ons verhaal

 

Bekijk aflevering van Passie naar Droombaan

Laat ons vacatures voor je zoeken: stel een job-alert in

Zodra er een nieuwe vacature is die aansluit bij jouw wensen, ontvang je meteen een e-mail.

Bedrijfsonderdelen van Facilicom Solutions

Tapwacht

Tapwacht

Tapwacht is uniek als totaalleverancier voor de horeca. Of het gaat om ontwerp en inrichting van de bar, de levering en de installatie van alle buffetkasten én alle drank- en koelinstallaties en spoelinstallaties: we hebben alle specialismen zelf in huis. Ook voor professionele reiniging en deskundig onderhoud van uw installaties bent u bij ons aan het juiste adres!
Zo’n 14.000 horecaondernemers en vrijwel alle Nederlandse brouwerijen en frisdrankfabrikanten vertrouwen op onze diensten. Daarmee is Tapwacht al sinds 1983 marktleider in de horeca.

Bekijk hier de actuele vacatures

Breijer

Breijer

We zijn gespecialiseerd in verbouw, renovatie, installatie, afbouw en onderhoud van complete bedrijfspanden en overheidsgebouwen. Je kunt bij Breijer aan de slag als schilder, servicemonteur, projectleider, onderhoudsmedewerker, brandveiligheidsadviseur, installatiemonteur, timmerman, loodgieter, verwarmingsmonteur, drinkwaterexpert, isolatiemonteur, HVAC-monteur of dakdekker in bijvoorbeeld werktuigbouw en elektro. Ben je juist beter in organiseren? Dat is bij Breijer ook een kans. Doordat we verschillende vormen van onderhoud aanbieden – denk aan resultaatcontracten of prestatiecontracten – hebben we ook werkvoorbereiders, calculators, projectleiders en contract- en projectmanagers nodig.

Bekijk hier de actuele vacatures