Uitgelichte functies

Medewerker Housekeeping

In deze functie maak jij het verschil voor de gasten. Je zorgt samen met collega’s ervoor dat gasten van het hotel zich welkom voelen en een prettig verblijf. Dit doe je door de hotelkamers schoon te maken. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de bedden, het verwisselen van het beddengoed, het schoonmaken van het meubilair en sanitair, moppen, stoffen en stofzuigen en het aanvullen van de service items.

Schoonmaakmedewerker zorg

Als schoonmaakmedewerker in de zorg ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van een object binnen een zorginstelling, ziekenhuis, psychiatrische zorginstelling of verpleeghuis. Daarnaast ben je een host voor de klant. Jij zorgt dat de klanten van het object waar jij werkzaam bent zich welkom voelen.

Ervaringswerkplek | Stage

Ben je op zoek naar een praktijkstage voor je MBO opleiding? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou! Met regelmaat kunnen stagiaires bij ons terecht. We bieden een leerzame, uitdagende stageplaats waar je voldoende mogelijkheden krijgt om je persoonlijk te ontwikkelen. Je wordt begeleid door ervaren collega’s.