Uitgelichte functies

Medewerker Specialistische reiniging

Houd jij ervan om zelfstandig aan de slag te gaan? Heb je gevoel voor verantwoordelijkheid? En ben je graag een specialist in jouw vak? Dan is specialistische reiniging bij Gom echt iets voor jou! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van bijvoorbeeld openbare ruimten zoals entrees en trappenhuizen, maar kun je ook aan de slag als glazenwasser of dieptereiniger. Als specialist zorg jij dat iedereen blij is met schoon!

Schoonmaakmedewerker in een hotel

Houd jij ook zo van de frisse geur van net gewassen beddengoed? Word jij blij van orde en hygiëne? En haal jij nieuwe energie uit een tevreden glimlach van hotelgasten? Dan is Gom op zoek naar jou! In de functie van medewerker housekeeping ben je naast het poetsen van hotelkamers verantwoordelijk voor een unieke gastbeleving en maak jij alle gasten blij met schoon!

Schoonmaken naast je school of studie als bijbaan

Al vanaf je 15e jaar kun je bij Gom aan de slag! Zoek je een baan naast je school of studie in de avonduren, in het weekend of in de vakantie en hou je van aanpakken? Als schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het laten stralen van bijvoorbeeld een kantoorpand, ziekenhuis, een hotel of zelfs een dierentuin. Je zorgt daarmee dat medewerkers en bezoekers van onze klanten genieten van een schone omgeving.

Schoonmaakmedewerker Onderwijs

Studenten, jongeren en kinderen laten leren in een schone en verantwoorde leeromgeving? Bij Gom kun jij daaraan jouw steentje bijdragen! Als schoonmaakmedewerker in het onderwijs ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de schoonmaak op basis- en middelbare scholen, hogescholen of een grote universiteit. Je zorgt voor schone lokalen, aula of kantine en maakt daarmee iedereen blij met schoon!

Rayonleider bij Gom

Ben jij de spin in het web tussen je werkgever, medewerkers en klanten? Ga jij altijd voor een optimale kwaliteit en maak jij graag iedereen blij met schoon? In de rol van rayonleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing van jouw medewerkers, het klantcontact en zorg je dat de contractafspraken bij jouw opdrachtgevers worden nagekomen. Bekijk bij de vacatures binnen welk segment, offices, onderwijs, zorg, hospitality of specialistische reiniging wij jou zoeken!

Objectleider bij Gom

Houd jij van organiseren, plannen en aansturen op een coachende manier? Ga jij altijd voor optimale kwaliteit? En tover jij een tevreden lach op het gezicht van onze opdrachtgevers? Dan heeft Gom een uitdagende vacature voor jou! In de rol van objectleider zorg je voor een vlekkeloze aansturing van je medewerkers en dat de afspraken met je klant worden nagekomen. Je zorgt ervoor dat wij mede door jouw inzet elke dag iedereen blij maken met schoon!

Schoonmaakmedewerker zorg

Heb jij een gedeelde passie voor zorg en hygiëne? En weet jij als geen ander dat deze twee elementen onafscheidelijk van elkaar zijn? Dan is Gom op zoek naar jou! In de functie van schoonmaakmedewerker zorg ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het schoon houden van afdelingen binnen een ziekenhuis, psychiatrische zorginstelling of verpleeghuis. Daarnaast ben je gastvrouw voor de medewerkers en patiënten van de afdeling.

Ervaringswerkplek | Stage

Ben je op zoek naar een praktijkstage voor je MBO opleiding? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou! Met regelmaat kunnen stagiaires bij ons terecht. We bieden een leerzame, uitdagende stageplaats waar je voldoende mogelijkheden krijgt om je persoonlijk te ontwikkelen. Je wordt begeleid door ervaren collega’s.