Over Gom

In een schone omgeving voelt iedereen zich welkom en prettiger.

Daaraan werk je bij Gom elke dag opnieuw. Met 8.500 schoonmaakmedewerkers werken we door heel Nederland aan een schone omgeving, waarin mensen zich prettig voelen.

Gom biedt kansen voor iedereen. Van kersverse starter met een mbo 1-kwalificatie tot en met universitair opgeleide ervaren mensen. Natuurlijk kun je na onze basisopleiding meteen aan de slag als schoonmaakmedewerker of glazenwasser, in kantoren, ziekenhuizen of het onderwijs. Maar we hebben ook kansen voor objectmanagers, regiomanagers, commerciële managers en nog veel meer leidinggevende functies.

Nauwkeurigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en de bereidheid om in ploegendienst te werken zijn onmisbare eigenschappen van de mensen die wij zoeken. Heb jij die eigenschappen? Dan geven wij jou graag de mogelijkheid om voor ons aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld als industrieel reiniger, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaakonderhoud of onderhoudsmonteur.

Werken bij Gom betekent dat je werkt volgens ons principe van hostmanship. Hostmanship is de kunst om opdrachtgevers en hun gasten het gevoel te geven écht welkom te zijn. Je neemt initiatief en vertelt jouw ideeën over hoe we onze klant nog beter van dienst kunnen zijn. Onze klanten weten dit en vertrouwen op ons. Ze werken graag met ons samen en dat maakt jouw werk leuker!

Als medewerker van Gom kun je rekenen op een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao voor het schoonmakers- en glazenwassersbedrijf. Je krijgt de kans te groeien in het vak. Zodra je bij ons gaat werken, start je met een ontwikkeltraject. Door opleidingen, praktijkopdrachten en begeleiding op de werkvloer word je optimaal toegerust voor je functie.

Gom heeft het Beste Werkgever keurmerk, 3 sterren. Organisaties kunnen het keurmerk alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Wij zijn trots dat medewerkers van Gom bovengemiddeld tevreden zijn en hun werkgever waarderen met een 7,6! Hiermee behaalden wij met drie sterren de hoogst mogelijke score in het onderzoek van de Beste Werkgevers Nederland 2017-2018.

Bekijk ons verhaal

Bedrijfsonderdelen van Gom

Gom

Zorg

Een ander specialisme vind je bij Gom Zorg. Dat is ons schoonmaakbedrijf voor ziekenhuizen, maar ook voor de langdurige zorg zoals ouderenzorg, gehandicaptenzorg en de GGZ. Bij dit bedrijfsonderdeel support je de zorg met specialismen als infectiepreventie en OK-reiniging, maar ook met gastvrijheid voor patiënten, bezoekers en cliënten. Persoonlijke aandacht is hierbij heel belangrijk.

Bekijk hier de actuele vacatures

Gom

Specialistische Reiniging

Binnen Gom Specialistische Reiniging hebben we ruimte voor schoonmaakspecialisten. Denk aan de glazenwasser, vloeronderhoud, dieptereiniging, opleveringsschoonmaker of specialist in computerreiniging. Als specialist werk jij hier met bijzondere materialen en middelen.

Gom

Onderwijs

Wanneer je het leuk vindt om tussen de kinderen, of jongeren te werken, dan is een loopbaan bij Gom Onderwijs wat voor jou. Want schoonmaken van scholen is écht iets anders dan bijvoorbeeld kantoren of ziekenhuizen. Alleen al de piek-dal momenten, bijzondere vakantieperioden en gedrag van gebruikers vragen een aanpak op maat.

Bekijk hier de actuele vacatures

Gom

Offices

Schone kantoren dragen eraan bij dat mensen prettig werken en dat bezoekers zich welkom voelen. Heb jij het in je om daar een waardevolle bijdrage aan te leveren, dan moet je zeker komen praten bij Gom Offices!

Bekijk hier de actuele vacatures

Kleentec

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de Nederlandse voedselindustrie? Bij Kleentec zijn we op zoek naar jou! Want veilig voedsel begint bij een perfect schone en hygiënische installatie en daar zorgen wij voor, volgens de hoogste normen die bestaan. Kleentec biedt de levensmiddelenindustrie hoogwaardig specialisme op het gebied van natte reiniging en droogreiniging, desinfectering en productieklaar maken. Nauwkeurigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en de bereidheid om in ploegendienst te werken zijn onmisbare eigenschappen van de mensen die wij zoeken.

Bekijk hier de actuele vacatures

Gom

Hospitality

Help je liever mee om een voorstelling of event tot een succes te maken? Dat kan bij Gom Hospitality, waar je komt te werken in een hotel, theater, congrescentrum of museum.

Bekijk hier de actuele vacatures

Directschoon

Met dit concept speelt Gom in op de vraag naar schoonmaakafspraken die eenvoudig online te regelen en aan te passen zijn. De professionele houding van de schoonmaker is ‘key’ in het model van Directschoon. Er is namelijk meer direct contact tussen de opdrachtgever en de medewerker. Directschoon verzorgt schoonmaak van kantoren of specialistische reiniging of sturen de glazenwasser langs. Ook leveren we sanitaire artikelen, zoals wc-papier, handdoekjes en andere producten.
Maar wil de opdrachtgever iets extra’s, of wil men juist minder uren inzetten, dan kan dat. Ieder bedrijf dat samenwerkt met Directschoon heeft een eigen online-omgeving ‘Mijn Directschoon’, waarin men zelf alles kan aanpassen.

Bekijk hier de actuele vacatures