Over Gom

Over de ongewone schoonmaakmedewerkers van Gom

Iedereen vindt het prettig als de omgeving waar je bent schoon is. Maar onder ‘schoon’ verstaat iedereen weer wat anders. Het maakt nogal wat uit of het een school of een hotel is. Een ziekenhuis of een entree van een appartementengebouw. Een kantoor of een bedrijf dat voedsel produceert. In elke sector verschillen de wensen. Als je dus goed schoon wilt maken, moet je specialist in een sector zijn. En dat zijn we bij Gom. We zijn één bedrijf met zes verschillende onderdelen. Je krijgt bij ons de kans om specialist te worden, samen met nog 8.500 collega’s.

Altijd een baan die bij je past

Wat het schoonmaakvak bijzonder maakt, is dat er altijd een baan voor je is. Je kunt als starter met een mbo-1-kwalificatie aan de slag, maar ook na je studie aan de hogeschool of universiteit. Je kunt op de werkvloer terecht, je bent ook welkom als rayonleider, klantmanager of in een kantoorfunctie. Als je talent en ambitie hebt kun je altijd doorgroeien. Ook krijg je de kans om te werken in de sector die je leuk vindt: kantoren, ziekenhuizen, hospitality, openbare ruimten, onderwijs, food of specialistische reiniging.

Een serieus vak

Schoonmaken is een serieus vak. Een vak waarbij het aankomt op nauwkeurigheid en verantwoordelijkheidsgevoel. En juist omdát het een serieus vak is, kun je bij Gom rekenen op een serieuze vakgerichte opleiding. Die opleiding gaat verder dan alleen de inhoudelijke kant van je werk. Bij Gom vinden we hostmanship ook heel belangrijk. Dat is de kunst om gebruikers van een gebouw het gevoel te geven dat ze écht welkom zijn. Met een vriendelijk woord, een oplettend oog en een groot gevoel voor kwaliteit. Daar trainen we je ook in, vanzelfsprekend.

En de beloning?

Je merkt, schoonmaken is meer dan je denkt. We vinden het daarom ook logisch dat je daarvoor goed betaald wordt. Bij Gom werken we volgens de cao voor het schoonmakers- en glazenwassersbedrijf. Dat betekent om te beginnen een prima salaris. En als een van de grootste werkgevers van Nederland hebben we ook een groot pakket arbeidsvoorwaarden waar je – letterlijk – je voordeel mee kunt doen. Zeker zo belangrijk is dat we bekend staan om onze plezierige werksfeer. Als familiebedrijf zijn we het gewend om rekening te houden met mensen. Want jij bent voor ons belangrijk. Niet als gewone schoonmaakmedewerkers maar als ongewone specialist.

Bekijk ons verhaal

Laat ons vacatures voor je zoeken: stel een job-alert in

Zodra er een nieuwe vacature is die aansluit bij jouw wensen, ontvang je meteen een e-mail.

Bedrijfsonderdelen van Gom

Gom

Zorg

Een ander specialisme vind je bij Gom Zorg. Dat is ons schoonmaakbedrijf voor ziekenhuizen, maar ook voor de langdurige zorg zoals ouderenzorg, gehandicaptenzorg en de GGZ. Bij dit bedrijfsonderdeel support je de zorg met specialismen als infectiepreventie en OK-reiniging, maar ook met gastvrijheid voor patiënten, bezoekers en cliënten. Persoonlijke aandacht is hierbij heel belangrijk.

Bekijk hier de actuele vacatures

Gom

Specialistische Reiniging

Binnen Gom Specialistische Reiniging hebben we ruimte voor schoonmaakspecialisten. Denk aan de glazenwasser, vloeronderhoud, dieptereiniging, opleveringsschoonmaker of specialist in computerreiniging. Als specialist werk jij hier met bijzondere materialen en middelen.

Bekijk hier de actuele vacatures 

Gom

Onderwijs

Wanneer je het leuk vindt om tussen de kinderen, of jongeren te werken, dan is een loopbaan bij Gom Onderwijs wat voor jou. Want schoonmaken van scholen is écht iets anders dan bijvoorbeeld kantoren of ziekenhuizen. Alleen al de piek-dal momenten, bijzondere vakantieperioden en gedrag van gebruikers vragen een aanpak op maat.

Bekijk hier de actuele vacatures

Gom

Offices

Schone kantoren dragen eraan bij dat mensen prettig werken en dat bezoekers zich welkom voelen. Heb jij het in je om daar een waardevolle bijdrage aan te leveren, dan moet je zeker komen praten bij Gom Offices!

Bekijk hier de actuele vacatures

Kleentec

Kleentec

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de Nederlandse voedselindustrie? Bij Kleentec zijn we op zoek naar jou! Want veilig voedsel begint bij een perfect schone en hygiënische installatie en daar zorgen wij voor, volgens de hoogste normen die bestaan. Kleentec biedt de levensmiddelenindustrie hoogwaardig specialisme op het gebied van natte reiniging en droogreiniging, desinfectering en productieklaar maken. Nauwkeurigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en de bereidheid om in ploegendienst te werken zijn onmisbare eigenschappen van de mensen die wij zoeken.

Bekijk hier de actuele vacatures

Gom

Hospitality

Help je liever mee om een voorstelling of event tot een succes te maken? Dat kan bij Gom Hospitality, waar je komt te werken in een hotel, theater, congrescentrum of museum.

Bekijk hier de actuele vacatures

Directschoon

Directschoon

Met dit concept speelt Gom in op de vraag naar schoonmaakafspraken die eenvoudig online te regelen en aan te passen zijn. De professionele houding van de schoonmaker is ‘key’ in het model van Directschoon. Er is namelijk meer direct contact tussen de opdrachtgever en de medewerker. Directschoon verzorgt schoonmaak van kantoren of specialistische reiniging of sturen de glazenwasser langs. Ook leveren we sanitaire artikelen, zoals wc-papier, handdoekjes en andere producten.
Maar wil de opdrachtgever iets extra’s, of wil men juist minder uren inzetten, dan kan dat. Ieder bedrijf dat samenwerkt met Directschoon heeft een eigen online-omgeving ‘Mijn Directschoon’, waarin men zelf alles kan aanpassen.

Bekijk hier de actuele vacatures