Uitgelichte functies

Verpleegkundige bij Compartijn

Als verpleegkundige bied jij optimale zorg aan de bewoners. Jij bent in de regie van de zorg en bent een herkenbaar gezicht en contactpersoon voor de bewoner. Je houdt rekening met de individuele wensen en beoordeelt met jouw deskundigheid welke zorg nodig is. Samenwerken en afstemmen met familie en verwanten doe je van nature. 

Verzorgende IG

Als verzorgende IG lever je lichamelijke, geestelijke en sociale hulp, begeleiding en verzorging aan onze bewoners conform het zorgleefplan. Je verricht eenvoudige verpleegtechnische handelingen conform protocollen en je ondersteunt en begeleidt bewoners bij het bevorderen van hun zelfredzaamheid.

Helpende

Als helpende draai je je hand niet om voor het ondersteunen van onze bewoners bij hun dagelijkse bezigheden. Je biedt hulp bij hun persoonlijke verzorging en je verricht huishoudelijke werkzaamheden in hun appartement. En je biedt een luisterend oor. Daarnaast verricht je samen met servicemedewerkers algemene ondersteunende en huishoudelijke taken.

Woonassistent

Als woonassistent ben je servicegericht en verricht je huishoudelijke werkzaamheden ten behoeve van onze bewoners. Zo biedt je huishoudelijke hulp aan bewoners in hun eigen appartement. Je houdt hun appartement schoon en opgeruimd. Al doende biedt je een luisterend oor. Daarnaast zorg je er voor dat de algemene ruimten als huiskamer, eetkamer, keuken, bibliotheek en alle dienst- en verkeersruimten er tadeloos uitzien.

Serviceassistent

Als serviceassistent ben je dienstbaar aan onze bewoners. Je werkterrein zijn de algemene ruimten als de huiskamer, keuken, eetkamer, bibliotheek, vergeet de gangen niet, maar ook het buitenterras of de tuin. Je verricht ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van onze bewoners. Zo faciliteer je het ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes als koffie of een borrel. Ook begeleid je individuele en groepsactiviteiten.

Kok

Als kok draag je gepassioneerd bij aan onze missie, comfort care voor senioren. Dat betekent persoonlijke service en zorg voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Jouw werkdomein is de luxe open keuken. Hier werk je met dagverse producten die je dagelijks omtovert tot smaakvolle gerechten voor onze bewoners en soms ook hun familie. Koken bij Compartijn is meer dan maaltijden bereiden. Het contact met bewoners is zeker zo belangrijk.