Uitgelichte functies

Hulp bij het huishouden

Als huishoudelijke hulp ondersteun je mensen bij het huishouden die dat zelf niet meer (geheel) kunnen. Dat doe je in je eigen wijk, zodat je zo min mogelijk hoeft te reizen. Als huishoudelijke hulp heb je een aantal vaste klanten die je helpt en waarvoor jij het vaste aanspreekpunt bent. Naast het verrichten van huishoudelijke taken, zoals bijvoorbeeld de afwas, schoonmaakwerkzaamheden en strijken, biedt je onze klanten ook persoonlijke aandacht en een betrouwbaar contact.

Hulp bij het Huishouden OGGZ

Als Medewerker Huishoudelijke Hulp OGGZ help jij sociaal kwetsbare mensen bij het schoon en opgeruimd houden van hun huis. Je stimuleert hen om klusjes zelf te doen, altijd in nauw overleg met de thuisbegeleiding.

Wijkhulp

Als wijkhulp start je met een opleidingstraject van een maand waarin we je certificeren om zorgtaken te verrichten. Je begeleid cliënten met als doel de zelfredzaamheid te vergroten in de eigen leefomgeving. Je doet huishoudelijke werkzaamheden, eenvoudige verzorgingshandelingen en begeleidingstaken. Je vergezelt cliënten soms ook bij activiteiten, zoals wandelen en samen boodschappen doen.