Over Incluzio

Wij staan voor een samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet

Incluzio is integraal actief in de zorg, de dienstverlening en het sociale domein. Bij Incluzio krijg je de ruimte en verantwoordelijkheid om samen met wijkbewoners te werken aan een betere buurt. Wij staan voor een samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet. Daarbij helpen we de mensen voor wie dat niet vanzelf gaat.

Bij Incluzio houd je je bezig met activiteiten op het terrein van wonen, werken en leven. Zo ondersteun je als medewerker van onze sociale wijkteams verschillende wijkbewoners bij tal van vragen. Bijvoorbeeld op het gebied van inkomen, wonen, werk, echtscheiding, verslaving, eenzaamheid en opvoeden.

Laat ons vacatures voor je zoeken: stel een job-alert in

Zodra er een nieuwe vacature is die aansluit bij jouw wensen, ontvang je meteen een e-mail.

Bedrijfsonderdelen van Incluzio

WMO Radar

WMO Radar

WMO Radar bouwt aan de nieuwe samenleving. Wij staan voor een samenleving waarin mensen vanuit zelfvertrouwen keuzes maken en klaarstaan voor elkaar. In de nieuwe samenleving gaan jij & ik samen vooruit! Wij zijn de aanjager van de nieuwe samenleving. Een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en zo min mogelijk afhankelijk is van overheden en loketten.
Wij maken meedoen zo leuk, eenvoudig en motiverend mogelijk.

Bekijk hier de actuele vacatures

Incluzio Zaanstad

De huidige sociale wijkteams van Krommenie, Wormerveer, Zaandam West Oude Haven en Zaandam Oost Kogerveld worden ondergebracht bij Incluzio Zaanstad. Vier wijken met elk hun eigen vraagstukken, kwaliteiten en dynamiek. Incluzio Zaanstad verwijst minder door naar aanvullende hulpverleners en gaat aan de slag met meer individuele begeleiding en hulpverlening. Dat betekent snellere ondersteuning en minder verschillende hulpverleners. Dat doet Incluzio Zaanstad door integraal te kijken, een hands-on mentaliteit en ondersteuning dichtbij in de wijken te organiseren.

Incluzio Hollands Kroon

Incluzio Hollands Kroon

Incluzio Hollands Kroon is een ambitieuze organisatie die alle taken vanuit de WMO, de Jeugdwet én de voorliggende voorzieningen in Hollands Kroon uitvoert. De vier sociale wijkteams vormen de spil. Zij zorgen voor laagdrempelige ondersteuning dichtbij huis. We maken bij gezinnen thuis de kanteling van probleemgeoriënteerd naar oplossingsgericht werken. Je komt terecht in een zich volop ontwikkelende organisatie waarin we van elkaar leren. Geen gebaande paden voor jou dus. De professional die wij zoeken, is ambitieus, kan tegen een stootje en heeft een gezonde dosis humor.

Bekijk hier de actuele vacatures

De ZorgCentrale

De ZorgCentrale.nl

Op de meldkamer van De ZorgCentrale.nl wordt 24 uur per dag gewerkt. De zorgcentralisten zijn de spil van ons bedrijf. Op de meldkamer coördineer je hulpaanvragen, informeer je hulpverleners, thuiszorg en mantelzorgers, en regel je zo nodig acuut hulp voor onze klanten. Tot slot ben je een vraagbaak voor bestaande en nieuwe klanten. Onze zorgcentralisten zijn klant- en servicegericht, betrouwbaar en accuraat. Ze zijn gedreven om mensen te helpen en te ondersteunen. Velen hebben ervaring als verpleegkundige, doktersassistente, verzorgende, thuiszorgmedewerker of andere ervaring in de zorgbranche.

Bekijk hier de actuele vacatures

Cordaan Thuisdiensten

Cordaan Thuisdiensten

Vind jij het fijn om anderen te helpen die zelfstandig willen blijven wonen, maar hierbij ondersteuning nodig hebben? Sta jij graag klaar voor anderen en wil jij meewerken aan een schoon, leefbaar en veilig thuis? Dan is werken als huishoudelijke hulp bij Cordaan Thuisdiensten echt iets voor jou. Cordaan Thuisdiensten is, samen met Axxicom, onderdeel van Incluzio. Zowel bij Cordaan Thuisdiensten als bij Axxicom kun je een baan krijgen als huishoudelijke hulp, thuishulp of wijkhulp.

Bekijk hier de actuele vacatures

Compartijn

Compartijn

In de kleinschalige, luxe huizen van Compartijn bieden we persoonlijke service en zorg voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. De menselijke maat, huiselijkheid, familiegerichtheid, aandacht voor eten en drinken staan en opgeruimdheid staan voorop. De service- en zorgverlener ben je als professional, liefdevol en gepassioneerd als mens. We vragen veel van je, alhoewel je dat van nature doet, maar je krijgt er dan ook blije gezichten en dankbaarheid van bewoners en hun familie voor terug.

Bekijk hier de actuele vacatures

Buurtteam Utrecht

Buurtteam Utrecht

Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht, opgericht door Incluzio, gelooft in de kracht van de lokale samenleving én in professionals die effectief samenwerken. Wij leveren sociale basiszorg aan volwassenen, waarbij we gebruikmaken van de sterke basisvoorzieningen die de stad al biedt. We zetten vooral in op preventie. En doen daarbij wat nodig is: dichtbij en laagdrempelige ondersteuning bieden, zodat mensen zo lang mogelijk zelf de regie over hun leven houden.

Bekijk hier de actuele vacatures

Axxicom

Axxicom Thuishulp

Vind jij het fijn om anderen te helpen die zelfstandig willen blijven wonen, maar hierbij ondersteuning nodig hebben? Sta jij graag klaar voor anderen en wil jij meewerken aan een schoon, leefbaar en veilig thuis? Dan is werken als huishoudelijke hulp of thuishulp bij Axxicom Thuishulp echt iets voor jou. Axxicom Thuishulp is, samen met Cordaan Thuisdiensten, onderdeel van Incluzio. Zowel bij Axxicom Thuishulp als bij Cordaan Thuisdiensten kun je een baan krijgen als huishoudelijke hulp, thuishulp of wijkhulp.

Bekijk hier de actuele vacatures

ATA

ATA

Op de meldkamer van ATA wordt 24 uur per dag gewerkt. De zorgcentralisten zijn de spil van ons bedrijf. Op de meldkamer coördineer je hulpaanvragen, informeer je hulpverleners, thuiszorg en mantelzorgers, en regel je zo nodig acuut hulp voor onze klanten. Tot slot ben je een vraagbaak voor bestaande en nieuwe klanten. Onze zorgcentralisten zijn klant- en servicegericht, betrouwbaar en accuraat. Ze zijn gedreven om mensen te helpen en te ondersteunen. Velen hebben ervaring als verpleegkundige, doktersassistente, verzorgende, thuiszorgmedewerker of andere ervaring in de zorgbranche.

Bekijk hier de actuele vacatures