Over Tapwacht

Tapwacht is totaalaanbieder voor reinigingsonderhoud en horecatechniek

Onze relaties weten ons dagelijks te vinden voor het reinigen en onderhouden van alle soorten tapinstallaties. Natuurlijk kunnen onze klanten ons ook dag en nacht bereiken voor technische storingen. We zijn ook nog eens dé partij voor een perfect advies voor barinrichting. Bovendien leveren en installeren we alle soorten bier-, wijn-, frisdrank- en koelinstallaties. Daarom vertrouwen al zo’n 15.000 horecaondernemers, vrijwel alle Nederlandse brouwerijen en frisdrankfabrikanten op onze diensten.

Als expert binnen de horecabranche breiden we onze kennis steeds verder uit. We vinden het uitdagend om nieuwe markten aan te boren en nieuwe relaties aan te gaan. Al meer dan 35 jaar maakt Tapwacht zich hard voor goedlopende horeca. We staan voor kwaliteit, we willen de allerbeste zijn en daarmee uitblinken.

Tapwacht is uniek als totaalleverancier voor de horeca. Of het gaat om ontwerp en inrichting van de bar, de levering en de installatie van alle buffetkasten én alle drank- en koelinstallaties en spoelinstallaties: we hebben alle specialismen zelf in huis. Ook voor professionele reiniging en deskundig onderhoud van uw installaties bent u bij ons aan het juiste adres!
Zo’n 14.000 horecaondernemers en vrijwel alle Nederlandse brouwerijen en frisdrankfabrikanten vertrouwen op onze diensten. Daarmee is Tapwacht al sinds 1983 marktleider in de horeca.