Uitgelichte functies

Passagiersassistent Schiphol

Als passagiersassistent op Schiphol begeleid je reizigers met een beperkte mobiliteit. Je maakt de reis van passagiers met een begeleidingsbehoefte van en naar het vliegtuig zo comfortabel en zorgeloos mogelijk. Dit doe je in de bruisende werkomgeving van Schiphol Airport, waar je iedere dag passagiers blij maakt met jouw assistentie.

Objectbeveiliger

Als objectbeveiliger houd je toezicht in de openbare gebieden van onze opdrachtgevers. Je bent alert, gastvrij en daadkrachtig. Door jouw aanwezigheid voelen mensen zich veilig. Daarnaast neem je de rol van gastheer/vrouw op je. Je weet precies hoe je mensen het gevoel geeft welkom te zijn. Hostmanship noemen wij dat. Je hebt voelsprieten voor onveilige en ongewenste situaties en treed slagvaardig op om zulke situaties te voorkomen of te beëindigen.

Mobiel surveillant

Als mobiel surveillant zorg je voor de veiligheid van verschillende objecten in de regio. Je bent dan ook veel met de bedrijfsauto op pad. Hoewel je veel vrijheid hebt en solo werkt, ben je een echte teamplayer. Is een collega in nood, dan bied je snel assistentie. Maar ook bij andere onregelmatigheden en alarmeringen via de AlarmServiceCentrale, bijvoorbeeld bij een inbraak, reageer je adequaat en zet je snel de benodigde acties uit.

Receptionist

Als receptionist ben jij het eerste aanspreekpunt en dus eigenlijk het visitekaartje van het bedrijf. Zo ontvang en begeleid je gasten en medewerkers. Op iedere vraag heb jij het antwoord. En anders weet je wel waar je het antwoord kan vinden. Ook telefoontjes handel je servicegericht en op een correcte manier af en je voert licht administratieve werkzaamheden uit.

Security Host

Als Security Host heb je een dienstverlenende instelling, beveilig je proactief en neem je normafwijkend gedrag waar. Je treedt de-escalerend op en handelt op de juiste manier om een onveilige situatie te beëindigen. Je werkt nauw samen met baliemedewerkers en benadert bezoekers klantgericht. Brand,- en sluitrondes en receptiediensten zijn een vast onderdeel van je takenpakket.

Brand- en Beveiligingstechniek

Met een team van technische specialisten op het gebied van o.a. inbraakdetectiesystemen, toegangscontrole, brandmeld- en sprinklerinstallaties, werken wij dagelijks om de veiligheid bij onze klanten te vergroten. Wij doen dit door de genoemde systemen te installeren en te onderhouden. Daarnaast adviseren wij de klant over verschillende beveiligingsvraagstukken.