Uitgelichte functies

Complex beveiliger

Als complexbeveiliger ben je werkzaam in de veelzijdige omgeving van gevangenissen, huizen van bewaring, detentiecentra, jeugdinrichtingen of forensisch psychiatrische centra. Werken als complexbeveiliger betekent een baan met een grote verantwoordelijkheid, waarbij integriteit van uiterst belang is. Je draagt bij aan de veiligheid in de inrichtingen en geen dag is hetzelfde.

Objectbeveiliger

Als objectbeveiliger houd je toezicht in de openbare gebieden van onze opdrachtgevers. Je bent alert, gastvrij en daadkrachtig. Door jouw aanwezigheid voelen mensen zich veilig. Daarnaast neem je de rol van gastheer/vrouw op je. Je weet precies hoe je mensen het gevoel geeft welkom te zijn. Hostmanship noemen wij dat. Je hebt voelsprieten voor onveilige en ongewenste situaties en treed slagvaardig op om zulke situaties te voorkomen of te beëindigen.

Mobiel surveillant

Als mobiel surveillant zorg je voor de veiligheid van verschillende objecten in de regio. Je bent dan ook veel met de bedrijfsauto op pad. Hoewel je veel vrijheid hebt en solo werkt, ben je een echte teamplayer. Is een collega in nood, dan bied je snel assistentie. Maar ook bij andere onregelmatigheden en alarmeringen via de AlarmServiceCentrale, bijvoorbeeld bij een inbraak, reageer je adequaat en zet je snel de benodigde acties uit.

Receptionist

Als receptionist ben jij het eerste aanspreekpunt en dus eigenlijk het visitekaartje van het bedrijf. Zo ontvang en begeleid je gasten en medewerkers. Op iedere vraag heb jij het antwoord. En anders weet je wel waar je het antwoord kan vinden. Ook telefoontjes handel je servicegericht en op een correcte manier af en je voert licht administratieve werkzaamheden uit.

Host(ess)

Geef jij jouw klanten iedere dag weer die WOW-ervaring? Ben jij hét visitekaartje en staat hospitality bovenaan jouw lijst van kwaliteiten? Je geeft mensen het gevoel dat ze altijd welkom zijn. Wilt u nog een kopje koffie of thee? Jij bent al onderweg!

Fauzia: “Iedere dag bezoekers blij maken en het eerste aanspreekpunt zijn, dat is wat ik leuk vind!”

Security Host

Als Security Host heb je een dienstverlenende instelling, beveilig je proactief en neem je normafwijkend gedrag waar. Je treedt de-escalerend op en handelt op de juiste manier om een onveilige situatie te beëindigen. Je werkt nauw samen met baliemedewerkers en benadert bezoekers klantgericht. Brand,- en sluitrondes en receptiediensten zijn een vast onderdeel van je takenpakket.