Over Trigion

Nederland een stukje veiliger maken. Daar ga je voor wanneer je voor Trigion werkt.

Trigion is met ruim 6.000 medewerkers het meest complete beveiligingsbedrijf van Nederland. Wij beveiligen van luchthaven tot ministerie en van energiebedrijf tot winkelcentrum. We bieden zowel persoonlijke beveiliging als oplossingen waarbij fysieke dienstverlening wordt gecombineerd met techniek en data intelligentie.

Zo kun je aan de slag als beveiliger in een winkel, in een gevangenis, op een luchthaven, station of haven. Liever veel onderweg? Dan is een baan als mobiele surveillant misschien iets voor jou. Je kunt ook kiezen voor een functie als centralist in onze alarmservicecentrale: de grootste en modernste van heel Nederland. Voel je meer voor een toezichthoudende rol in de openbare ruimte? Die kunnen we jou eveneens bieden. Daarnaast hebben we verschillende technische functies, bijvoorbeeld als monteur voor brandbeveiligings- of camerasystemen.

Een loopbaan bij Trigion biedt veel afwisseling en mogelijkheden.

Bekijk ons verhaal

Laat ons vacatures voor je zoeken: stel een job-alert in

Zodra er een nieuwe vacature is die aansluit bij jouw wensen, ontvang je meteen een e-mail.

Bedrijfsonderdelen van Trigion

Trigion

Trigion Brand en Beveiligingstechniek

Binnen het bedrijfsonderdeel Trigion Brand en Beveiligingstechniek werken we aan een bewaakte en brandveilige omgeving op kantoor, in openbare gebouwen en industriële locaties.

Zoek je bijvoorbeeld een baan als installateur of servicemonteur gebouwbeheer, cameratechniek, sprinklers of brandtechniek, trainer brandveiligheid, of als brandwacht in de industrie, dan kun je wellicht ons team komen versterken. Maar we zijn ook vaak op zoek naar veiligheidskundigen, om bijvoorbeeld te adviseren over bouwkundige brandpreventie. En naar trainers voor onze opleidingstak.

Bekijk hier de actuele vacatures

Safety Group

Safety Group

Houd je van drukbezochte evenementen en kun je verkeersdrukte in goede banen leiden? Bij Safety Group kun je het in de praktijk brengen. Het bedrijf is als onderdeel van Trigion uitgegroeid tot een veelzijdig dienstverlener en marktleider in verkeersregeling. We leveren diensten op het gebied van tijdelijke verkeersregeling, beveiliging van evenementen, bijzonder vervoer, reizen, ticketing, vervoersprojecten, BOA’s én opleidingen. Ons Instituut Veiligheidsopleidingen Nederland (IVON) levert vakgerichte opleidingen als beroepsverkeersregelaar, BOA of Event Security Officer. Ook aanvullende trainingen als Omgaan met agressie, Bike opleidingen of de VCA training behoren tot ons opleidingsaanbod. Als medewerker van Safety Group kun je zorgen voor een veilige verkeersafwikkeling, maar ook voor een onvergetelijk evenement.

Bekijk hier de actuele vacatures

Hoffmann

Hoffmann Bedrijfsrecherche

Heb je interesse in fraude-onderzoeken, cybercrime en advisering over risicovraagstukken? Bij Hoffmann Bedrijfsrecherche ben je dan op je plaats. Het is een van de onderdelen van Trigion. We hebben in ruim vijftig jaar tijd een stevige marktpositie veroverd in bedrijfsrecherche. In de afgelopen jaren werkten we aan uitbreiding van ons bedrijf met cybersecurity en risk management. Als medewerker van Hoffmann werk je dagelijks aan een omgeving waar het risico op fraude, diefstal en corruptie, maar ook op pesten of agressie tot een minimum beperkt is. Of je adviseert over beveiligingsmaatregelen van computersystemen, om zo cybercriminelen geen kans te geven. Van pentesten tot architectuur, en van security awareness tot forensic readiness.

Bekijk hier de actuele vacatures

embrace hospitality services

Embrace Hospitality Services

Je ergens welkom voelen. Begroet worden met een hartelijkheid die niet gespeeld maar naturel is. Het idee hebben dat er naar je is uitgekeken en dat het ontvangstproces speciaal voor jou op maat is ingericht: bezoekinformatie via je smartphone, een eenvoudig digitaal aanmeldproces. Het is de service en comfort die voor Embrace Hospitality Services de gewoonste zaak van de wereld is.
Hoe we iemand ontvangen, laat zien hoe we met relaties omgaan. De ontvangst is cruciaal in die relatie. En heeft daarmee impact op de primaire processen van een bedrijf of organisatie. Juist op die momenten kun je het verschil maken. Verschil maken door te laten zien dat hoe belangrijk een relatie voor je is.

Bekijk hier de actuele vacatures

Trigion

Beveiliging

Met ruim 7.000 medewerkers en een grote diversiteit aan producten en diensten is Trigion het meest complete beveiligingsbedrijf van Nederland. Wij beveiligen van luchthaven tot ministerie en van energiebedrijf tot winkelcentrum. De brede focus van Trigion en de drang om te vernieuwen maken dat we onze opdrachtgevers voor ieder specifiek risicoprofiel de beste oplossing bieden. Door de kwaliteit en de resultaten van onze werkzaamheden voortdurend te meten en bij te stellen, maken we onze dienstverlening steeds professioneler. Tevens ontstaat zo inzicht in veranderende behoeftes en wensen.

Bekijk hier de actuele vacatures

Axxicom Airport Caddy

Axxicom Airport Caddy

Amsterdam Airport Schiphol is een van de drukste luchthavens ter wereld met zeventig miljoen passagiers per jaar. Op topdagen reizen hier zelfs meer dan 200.000 mensen. Ruim 100 vliegtuigmaatschappijen die vliegen op 326 bestemmingen in 98 landen. Maar de luchthaven is niet alleen maar groot in aantallen. Amsterdam Airport Schiphol wil ook groot zijn in klantbeleving. Daarom biedt Schiphol ook speciale faciliteiten aan voor specifieke groepen reizigers, zoals passagiers met een lichamelijke of geestelijke beperking en VIP’s. Die dienstverlening is in handen van Axxicom Airport Caddy. We begeleiden passagiers die niet op eigen kracht hun weg op Schiphol weten te vinden.

Bekijk hier de actuele vacatures