Uitgelichte functies

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben je gericht op het voorbereiden en begeleiden van opdrachten. Je zorgt voor de planning van de toegewezen opdrachten en ondersteunt de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken (zoals volledig kloppende tekeningen en benodigd materieel) voor aanvang van het project te organiseren. Daarnaast omvat deze functie ook andere werkzaamheden zoals tekenen, berekenen, controleren, begeleiden van productie en het geven van werkinstructies.

1e Monteur Beveiligingstechniek

Als Beveiligingsmonteur ben je zelfstandig aan het werk en heb je een afwisselende, uitdagende en leidinggevende functie. Je werkt op verschillende – hoofdzakelijk regionale – locaties van onze klantenaan (grote) projecten. Je kunt hierbij denken aan het aanleggen van beveiligingsinstallaties zoals inbraaksignalering- en camerasystemen, brandmeld- en ontruimingsinstallaties en toegangscontrole.

Monteur Sprinklerinstallaties

Als Monteur Sprinklerinstallaties werk je samen met een ervaren monteur en je leert het vak terwijl je onze klanten bezoekt. Je assisteert bij het plaatsen van (sprinkler) installaties bij diverse opdrachtgevers en bij het vervangen of uitbreiden van bestaande installaties. Je beantwoordt vragen van de klant en hebt daarbij een klantvriendelijke instelling. Trigion Brand- en Beveiligingstechniek kijkt altijd  vooruit en daarom bieden wij jonge mensen nu de kans in te stromen in ons Modificatie team.

Projectleider Beveiligingstechniek

Als Projectleider van Trigion Brand- en Beveiligingstechniek werk je op het gebied van Beveiligingstechniek en securitymanagement- systemen. In deze uitdagende functie hou jij je onder andere bezig met de technische, financiële en organisatorische zaken van een project. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers en projecten. Je regelt de uitvoering van de werkzaamheden en bewaakt het nakomen van gemaakte afspraken.

Brand- en Beveiligingstechniek

Met een team van technische specialisten op het gebied van o.a. inbraakdetectiesystemen, toegangscontrole, brandmeld- en sprinklerinstallaties, werken wij dagelijks om de veiligheid bij onze klanten te vergroten. Wij doen dit door de genoemde systemen te installeren en te onderhouden. Daarnaast adviseren wij de klant over verschillende beveiligingsvraagstukken.