Uitgelichte functies

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben je gericht op het voorbereiden en begeleiden van opdrachten. Je zorgt voor de planning van de toegewezen opdrachten en ondersteunt de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken (zoals volledig kloppende tekeningen en benodigd materieel) voor aanvang van het project te organiseren. Daarnaast omvat deze functie ook andere werkzaamheden zoals tekenen, berekenen, controleren, begeleiden van productie en het geven van werkinstructies.

1e Monteur Beveiligingstechniek

Als Beveiligingsmonteur ben je zelfstandig aan het werk en heb je een afwisselende, uitdagende en leidinggevende functie. Je werkt op verschillende – hoofdzakelijk regionale – locaties van onze klantenaan (grote) projecten. Je kunt hierbij denken aan het aanleggen van beveiligingsinstallaties zoals inbraaksignalering- en camerasystemen, brandmeld- en ontruimingsinstallaties en toegangscontrole.

Monteur Sprinklerinstallaties

Als Monteur Sprinklerinstallaties werk je samen met een ervaren monteur en je leert het vak terwijl je onze klanten bezoekt. Je assisteert bij het plaatsen van (sprinkler) installaties bij diverse opdrachtgevers en bij het vervangen of uitbreiden van bestaande installaties. Je beantwoordt vragen van de klant en hebt daarbij een klantvriendelijke instelling. Trigion Brand- en Beveiligingstechniek kijkt altijd  vooruit en daarom bieden wij jonge mensen nu de kans in te stromen in ons Modificatie team.

Projectleider Beveiligingstechniek

Als Projectleider van Trigion Brand- en Beveiligingstechniek werk je op het gebied van Beveiligingstechniek en securitymanagement- systemen. In deze uitdagende functie hou jij je onder andere bezig met de technische, financiële en organisatorische zaken van een project. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers en projecten. Je regelt de uitvoering van de werkzaamheden en bewaakt het nakomen van gemaakte afspraken.

Brandwacht

Als brandwacht heb je de taak ervoor te zorgen dat alle maatregelen zijn getroffen om brand te voorkomen. Je controleert vergunningen, houdt toezicht op een juiste naleving van eisen en loopt veiligheidsrondes. Daarnaast houd je toezicht in risicovolle gebieden waar heetwerkzaamheden plaatsvinden. Denk daarbij aan lassen en snijbranders. Hier ben je als team verantwoordelijk voor de veiligheid van mens, dier en bedrijf.

Brand- en Beveiligingstechniek

Je verhelpt storingen, pleegt regulier onderhoud en je verricht systeem- en installatietesten. Je ondersteunt zo nodig bij het inbedrijfstellen van op te leveren systemen. Je bent werkzaam op verschillende – hoofdzakelijk regionale – locaties van winkelpanden tot grote kantorencomplexen. Ook behoren het tijdig signaleren, oplossen en/ of rapporteren van risico’s met betrekking tot storingen aan beveiligingsinstallaties tot je takenpakket.