Uitgelichte functies

Service coördinator

Als service-coördinator bij één van de grootste werkgevers van Nederland werk je aan technisch uitdagende projecten. Je geeft leiding aan een multidisciplinair team van servicemonteurs in de buitendienst, coördineert de uitvoering en stuurt de werkvoorbereiders aan. In nauw overleg met de opdrachtgever zorg je ervoor dat de onderhouds-, beheer- en serviceprojecten binnen de overeengekomen planning en de begrote kosten gerealiseerd worden.

Servicemonteur elektrotechniek

Draai jij je hand niet om voor onderhoud aan elektrotechnische installaties? Als servicemonteur elektrotechniek bij Breijer Bouw & Installatie ben je onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden, analyseren en verhelpen van storingen aan technische installaties.

Servicemonteur Werktuigbouwkundige installaties

Ben jij een kei in service en onderhoud? Als werktuigbouwkundig servicemonteur bij Breijer Bouw & Installatie ben je onder andere verantwoordelijk voor het onderhoud van werktuigbouwkundige installaties.

Servicemonteur koeltechniek

Wil jij een baan met vrijheid, verantwoordelijkheid en de kans om je verder in je rol als servicemonteur te ontwikkelen? Als servicemonteur koeltechniek ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, analyseren en verhelpen van storingen aan koel- en technische installaties. Je zorgt voor de aanleg en het onderhoud en geeft advies.